Nykyaikana naimattomat eivät maleksi useinkaan baareissa metsästämässä puolisoa, sen sijaan seuran hakeminen on pikkuhiljaa siirtynyt aikaisempaa enemmän verkkoon treffisivuille, kun kumppanin löytäminen verkosta näyttäisi olevan reilusti vaivattomampaa. Seksiseuraa metsästävien määrä lienee lähimain sama, kuin pitkäikäistä kumppania haeskelevien aviottomien pääluku. Treffisivustot ovat selvästi äkänneet kehityksen sekä tuottaneet markkinoille useita vain seksiseuran hakemiseen suunnattuja palveluja. Panoseuraa etsivän naimattoman on oikeastaan idioottimaista jäädä kirjautumatta yhdelle edellä mainitun tapaisista deittipalveluista.

Pääasiallinen koetinkivi näyttää olevan itselle sopivan deittisivuston havaitseminen. Enemmän palveluja, mitkä ovat varta vasten seksiseurasta innostuneille kohdennettuja, putkahtelee jatkuvasti käyttäjien eteen. Varmin keino saada menestystä seksin saannissa verkosta on kirjautua tavattoman useaan deittisovellukseen ja haeskella yhtäaikaisesti seksiä kaikista. Harmillinen fakta on se, että äijät etsiskelevät seksikaveria kyseisistä verkkopalveluista reilusti naiskävijöitä yleisemmin, tästä johtuen äijiä tuntuu olevan monella kertaa liikaa suhteessa naisihmisiin. Jotkut treffipalvelut ovatkin ratkaisseet homman siten, jotta sivusto on maksuton naisihmisille, sen sijaan hintava miespuolisilla. Tällä tavalla pyritään saamaan jäseniksi aina vain lukuisampia naisjäseniä. Hinnoittelustrategiaa noudattavilla seuranhakusivuilla sukupuolten välillä oleva suhdeluku tuntuisi olevan tasapainoisempi, jotenka epäreilulta tuntuva hintamalli todellakin toimii mieskäyttäjien hyväksi. Sukupuolijakauma tasataan yksinomaan sukupuolesta riippuvalla hinnoittelumallilla.

Huomattava asia seksin saamisessa netistä on se, että pärstäkuva on hyvä. Selkeä sekä edustava valokuva profiilisivulla varastaa panosuhdetta haluavien naiskäyttäjien alapään kostumaan ja ei todellakaan jää huomaamatta. Herrasmiesmäiset käytöstavat olisi myöskin järkevää muistaa. Mimmit pitävät herrasmiehistä myöskin netissä. Puolillaan oikeinkirjoitusvirheitä oleva esittelyteksti ei uppoa naisiin, jotenka olisi hyödyllistä tarkistaa esittelyteksti ennen tilin julkaisua treffisivulla.

Erityisesti verkossa olisi hyvä pitää mielessä se, että profiilikuvan takana saattaa tosiasiassa olla jokin aivan toinen tyyppi kuin selfiessä. Noudatathan turvallisuusohjeita henk.koht. viihtyvyytesi tähden. Ennen aivan ensimmäistä treffiä ei kannattaisi mennä paljastamaan privaattia tietoa liian suurta määrää. Julkisessa käytössä oleva ostari tuntuisi olevan kannattavin kohde ensideitille. Ethän koskaan hoida ekaa treffiä ventovieraan kämppään, sillä se on jokaisella kerralla erittäin huono ajatus kaipasit seksiä sitten kuinka paljon tahansa. Yleensä toimiva toimenpide onkin ensimmäisen tapaamisen sopiminen kuppilaan tai ravintolaan ja jos luonteenpiirteet kohtaavat onkin luontevaa jatkaa uuden tuttavuuden kotiin. Kondomin käytön on paras olla moitteetonta. Seksuaalisen kanssakäymisen kokeiluun vieraan kumppanin kanssa liitetyt riskitekijät on parasta pitää mielessä, sillä seksiseuraa netistä verkosta bongatulla seksikumppanilla on aivan varmasti ollut lukuisia yhden yön suhteita ennen ensimmäistä tapaamistanne. On todella kannustettavaa käyttää kumia sp-tautien ehkäisemiseen.

Naimisissa olevat rouvashenkilöt on hyvä kohderyhmä vain ja ainoastaan seksiseuraa etsiville jätkille.