Internetin treffipalveluista koitetaan hakea parisuhdetta nuorten sinkkujen toimesta entistä innokkaammin, koska yökerhoista seuralaisen saanti on yleensä yhä heikompaa. Vakavampaa seuraa etsiskelevien jälkeen liikkeellä näyttäisi olevan monia sinkkuja, jotka haluavat löytää vain pikaista tyydytystä sekä seksiseuraa. Tämänlainen markkinakehitys ei liene jäänyt vaille huomiota deittisivuilta, jotka ovat tuomassa kuluttajien eteen toinen toistaan toimivampia deittipalveluita seksiä haeskeleville käyttäjille. Siinä tapauksessa, että saatat olla avioton ja tarvitset panoseuraa niin pitää aivan varmasti mennä useampaan tällaisista sivustoista.

Pääasiallinen probleema näyttää olevan oikean deittisivuston paikantaminen. Parasta aikaa käyttäjien ulottuvilla näyttää olevan valtaisa lukumäärä sivustoja, mitkä näyttäisi olevan kohdennettu panoseuraa etsiville. Paras tapa saada menestystä seksin saamisessa netissä on rekisteröityä todella moneen treffisivustoon ja etsiskellä samalla kertaa seksiä jokaisesta. Useimmin sukupuolten suhdeluku tämäntapaisissa sivuissa on hieman ankea, sillä mieskäyttäjiä on monessa tapauksessa selvästi isompi luku kun naiskäyttäjiä. Eräänlainen ratkaisu kyseiseen ongelmaan on pistää yksistään äijät maksamaan sivun käytöstä ja tyrkyttää naispuolisille kyseistä deittisovellusta paketin maksuttomuudella. Näin yritetään päästä hankkimaan asiakkaaksi aina vain lukuisampia naisia. Pimpin saanti näyttäisi olevan em. hintastrategiaa seuraavilla deittisivuilla useimmiten helppoa, näinollen hinnoittelu näyttää tuottavan halutun lopputuloksen. Sukupuolten suhde kyetään tasoittamaan pelkästään sukupuolen mukaan määräytyvällä maksulla.

Tärkeä homma pimpin saamisessa verkosta näyttäisi olevan se, että valokuva profiilissasi on mahdollisimman edustava. Näkemällä vaivaa laadukkaaseen kokovartalokuvaan otat reippaasti iisimmin yhteyden kevyttä suhdetta haikaileviin misuihin. Koeta pitää mukana myöskin kohteliaat käyttäytymisnormit. Naisihmiset tykkäävät hyvin käyttäytyvistä miehistä myöskin verkossa. Tarkista profiiliteksti ennen julkistamista deittisivustolla, sillä et taatusti haluaisi antaa omasta itsestäsi tyhmää vaikutelmaa oikeinkirjoitusvirheitä vilistävällä profiilillasi.

Varsinkin verkossa lienee hyvä tehdä selväksi se, että profiilin takana voikin tosiasiassa olla joku täysin eri tyyppi kun profiilin kuvassa. Turvallisuudesta on hyvä siten pitää huolensa. Kerro yksityis tietoa sinusta itsestä vasta 1. treffin aikana. Yleinen ostari seksiseuraa tältä sivulta tuntuisi olevan järkevin kohde ensimmäisille treffeille. Huolimatta siitä, että tekisi mieli kuinka kovasti tahansa, on treffien järjestäminen heti toisen asuntoon melko huono idea. Aina järkevä ratkaisu tuntuu olevan ensimmäiset treffien hoitaminen kuppilaan tai kahvilaan ja jos luonteet kohtaa on luontevaa jatkaa jomman kumman asuntoon. Ehkäisyä ei voi missään nimessä unohtaa. Verkossa kohtaamallasi neidillä on todennäköisesti sattunut olemaan useita panokumppaneita ennen tapaamistanne. On erittäin kannustettavaa käyttää kortsua tautien estämiseen.

Tässä loppuun vielä yksi neuvo seksiä seuranhakupalstoilsta etsiskeleville miehille: Naimisissa olevat mimmit antavat pimppiä kokemukseni perusteella erittäin helposti.