Netin treffisivuilta etsitään seuralaista sinkkujen toimesta aina vain useammin, sillä kuppiloista seuran saaminen näyttäisi olevan entistä hankalampaa. Seksiä etsivien luku tuntuu olevan lähestulkoon yhtä suuri, kuin vakavaa kumppania haeskelevien sinkkunuorten pääluku. Juuri tämän takia markkinoille on ilmestynyt useampia seksiä haikaileville suunnattuja palveluita, sillä treffisivustot ovat nähneet hyvän kohderyhmän. Seksiseuraa metsästävän seuraa vailla olevan lienee suorastaan järjetöntä jäädä ilman rekisteröitymistä erääseen edellä mainitun tyylisistä deittisivuista.

Todennäköisesti hommassa hankalin juttu lienee keksiä deittipalvelu, mikä lunastaa kriteerit. Lisää sovelluksia, jotka ovat eritoten seksin hakemisesta kiinnostuneille suunnattuja, tulee yhä useammin nettiin. Helpoin keino saada menestystä seksin saamisessa verkosta on kirjautua todella moneen treffipalveluun ja metsästää samanaikaisesti seksiä näistä kaikista. Monesti sukupuolten jakauma paras sivu seksiseuran saamiseen tällaisissa palveluissa on mahdollisesti vähän heikohko, kun mieskäyttäjiä tuntuu olevan usein huomattavasti reilummin kun naisia. Jotkut deittipalvelut ovat tehneet homman sillä tavalla, että sovellus on maksuton naishenkilöille, vastaavasti hintava mieskäyttäjillä. Kyseinen toiminta näyttää olevan kasvamassa koska lukuista sivustot ovatkin onnistuneet hankkimaan näin entistä enemmän naisihmisiä. Joillain sivuilla em. hinnoittelu näyttäisi tuottavan hyvin tulosta jotenka tällaisilla treffisivustoilla misujen vikittely lienee usein lasten leikkiä. Miesasiakkaiden kannattaa tavallaan pulittaa rahaa sille, että sivun sukupuolijakauma olisi näille käytännöllinen.

Osalle lukijoista mainittu menettely voi näyttää itsestäänselvältä, mutta panon etsimisessä internetistä tärkeintä näyttää olevan edustuksellinen profiilikuva. Panoseuraa haluavat naiset tapaavat antaa useasti reippaasti paremmin huomiota niille miesjäsenille, ketkä näyttävät olevan silminnähden käyttäneet aikaa kasvokuvan takia. Muista pitää mukana myös kohteliaat käytöstavat. Hyväkäytöksiset urokset tapaavat saada hyvin usein pimppiä. Pullollaan kirjoitusvirheitä oleva teksti ei uppoa naiskäyttäjiin, joten kannattaa läpikäydä kirjoitelma ennen tilin julkistamista seuranhakusivulla.

Treffipalstoilla vaanivat käyttäjät ei välttämättä ole sitä, mitä yrittävät esittää. Turvallisuusasioista on järkevää siis kantaa huolta. Anna privaattia informaatiota sinusta vasta ekan tapaamisen yhteydessä. Ensitreffit olisi hyvä hoitaa yleiselle paikalle. Vaikka haluttaisi miten kovin hyvänsä, on treffien hoitaminen suinpäin kumppanin kämppään hullu ajatus. Usein toimiva toimenpide onkin ensitreffien hoitaminen pubiin tai vastaavasti ravintolaan ja jos luonteet ovat yhteensopivia onkin vaivatonta siirtyä toisen asuntoon. Pyri huolehtimaan lisäksi kondomin käytöstä. Netissä tapaamallasi tytöllä on hyvin suurella todennäköisyydellä ollut lukemattomia panokavereita ennen tapaamistanne. On äärimmäisen kannattavaa käyttää kondomia tautien torjumiseen.

Naimisissa olevat neidit on hyvä kohderyhmä yksinomaan seksiseuraa haluaville jätkille.