Enemmistö yksin elävistä hakee nykyaikana seurustelukumppania netin deittisivuilta, koska se näyttäisi olevan huomattavasti käytännöllisempää kun otetaan vertailuun hae seksiä panoseuran metsästäminen esim. kuppiloista. Vakavampaa suhdetta etsivien jälkeen deittisivuilla näyttäisi olevan monia aviottomia, jotka pyrkivät löytämään vain hauskanpitoa sekä panoseuraa. Treffisivut ovatkin huomanneet tämän ja tuoneet internettiin useita ainoastaan panoseuran hakuun suunniteltuja palveluja. Siinä tapauksessa, että saatat olla sinkku ja olet vailla panoseuraa niin kannattaisi ehdottomasti rekisteröityä yhteen mainituista sovelluksista.

Deittisivun saanti omakohtaisiin motiiveihin on selvästi vaikeinta. Parasta aikaa verkossa tuntuisi olevan suuri joukkio palveluita, jotka on tarkoitettu seksiä haluaville. Etsiskele panoseuraa niin useasta seuranhakusovelluksesta kuin vain kykenet, että takaat saannin. Miehille voisi mainita sellaisen asian, jotta kannattaa varautua selvään taisteluun, sillä suosituimmilla sivustoilla sukupuolijakauma ei näytä olevan kovin mairitteleva. Saattaa vaikuttaa hieman epäreilulta, mutta monissa seuranhakupalveluissa käyttö naishenkilöille on maksutonta ja ainoastaan äijät pistetään maksamaan kumppanin etsiskelystä. Tämä varmistaa naisjäsenten mukavan ison määrän suhteessa miespuolisiin. Hinnoittelua käyttävillä treffisivustoilla miesten ja naisten välillä oleva suhdeluku on tasapainoisempi, näinollen epäoikeudenmukaiselta näyttävä hinnoittelu todella toimii mieskäyttäjien puolella. Äijien kannattaa näinollen pulittaa rahaa sille, jotta sivun sukupuolten suhde olisi näille käytännöllinen.

Merkille pantava seikka seksin saannissa verkosta näyttäisi olevan se, että naamakuva on edustava. Selkeä ja edustava valokuva profiilisivulla saa irtosuhdetta etsivien kisuleiden jakamattoman huomion ja ei varmasti jää vaille huomiota. Yritä pitää mukana myös herrasmiesmäiset käyttäytymisnormit. Jopa verkossa tytöt odottavat herrasmiesmäistä esiintymistä. Itse profiilikuvaus on paras myöskin läpikäydä kirjoitusvirheiden varalta, koska kirjoitusvirheitä vilisevä kirjoitus voi antaa profiilin henkilöstä sivistymättömän ensivaikutelman.

On hyvä muistaa, että joka asia ei ehkä ole siten, jolta näyttää varsinkaan internetissä. Fiksuinta näinollen säilyttää omakohtainen turvallisuus. Ethän paljasta netissä sinusta liian suurta määrää privaattia tietoa ennen 1. näkemistä. Järkevin toimintatapa on ensitreffien sopiminen julkiselle mestalle. Aivan sama, vaikka panettaisi kuinka paljon hyvänsä, on ensitreffien hoitaminen suinpäin toisen kotiin järjetön idea. Kahvilat ja myöskin pubit lienevät mukavia mestoja ensitapaamisen hoitamiseen. Ehkäisyä ei saa missään tilanteessa unohtaa. vaakamambon harrastukseen vieraan kumppanin kanssa kuuluvat riskitekijät olisi hyvä tehdä selväksi, sillä internetistä metsästetyllä seksikumppanilla on aivan varmasti ollut useita irtosuhteita ennen kohtaamistanne. Seksitautien torjumiseksi on olemassa turvallinen ja halpa keino: Kumi.

Tässä loppuun lisäksi hyvä ohje seksiseuraa seuranhakupalstoilsta etsiville jätkille: Varatut naiset antavat pillua empiiristen kokemusten perusteella erittäin helposti.