Nykyaikana kumppania vailla olevat eivät maleksi enää kuppiloissa hakemassa partneria, vaan treffiseuran hakeminen on pikkuhiljaa ajautunut yhä voimakkaammin internettiin treffisivuille, koska seuralaisen etsintä verkosta on reilusti pikaisempaa. Seksiseuraa haluavien lukumäärä on lähes samansuuruinen, kuin pitkäikäistä seuraa metsästävien sinkkujen luku. Tämä trendi ei liene mennyt ohi treffisivustoilta, mitkä ovat tuomassa verkkoon entistäkin hienompia deittipalveluita seksiä haeskeleville henkilöille. Siinä tapauksessa, että olet avioton ja haluat seksiä sinun kannattaa todellakin rekisteröityä johonkin mainituista palveluista.

Kaiken kaikkiaan hommassa vaivalloisin juttu lienee löytää treffisivu, joka toteuttaa vaatimukset. Lisää palveluja, jotka ovat eritoten seksistä innostuneille suunniteltuja, ilmestyy yhä useammin verkkoon. Mikäli haluat varmistaa saamisesi on yleensä fiksuinta kirjautua muutamaan treffisovellukseen ja hakea panoseuraa jokaisesta samaan aikaan. Mieskävijöille haluaisin kertoa sen, jotta on hyvä olla valmiina selvään kisailuun, koska useilla seuranhakusivustoilla sukupuolijakauma ei ole kovin sopiva. Yksi kikka kyseiseen hankaluuteen on ohjata vain mieskäyttäjät korvaamaan palvelun käytöstä ja tyrkyttää naiskäyttäjille edellä mainittua deittisivustoa palvelun vapaalla käytöllä. Tällä tavalla pyritään houkuttelemaan asiakkaaksi aikaisempaa enemmän naispuolisia. Naisseuran hommaaminen näyttäisi olevan kerrotun kaltaista kustannusstrategiaa käyttävillä treffisivustoilla useimmiten varmaa, joten hinnoittelu näyttää tuottavan tulosta. Mies ja naiskäyttäjien suhdeluku tasoittuu ainoastaan sukupuoleen perustuvalla hinnoittelulla.

Joillekin lukijoista tämä voikin tuntua oletetulta, mutta panon metsästämisessä netistä tärkeää on yleensä edustuksellinen naamakuva. Näkemällä vaivaa hyvään selfieen voit saada paljon helpommin kontaktin seksiä hakeviin naisihmisiin. Yritä pitää mukana myös herrasmiesmäiset käytösnormit. Mimmit pitävät fiksuista miehistä myös netissä. Täynnä oikeinkirjoitusvirheitä oleva kirjoitus ei tehoa naisihmisiin, näinollen on hyvä läpikäydä kirjoitelma ennen profiilin julkistamista deittipalstalla.

Treffisivuilla esiintyvät rekisteröityneet käyttäjät ei välttämättä ole sitä, mitä pyrkivät sinulle uskottelemaan. Järkevintä onkin täten muistaa henkilökohtainen seksiseuraa netistä turvallisuutesi. Ennen ensimmäistä tapaamiskertaa ei pidä mennä paljastamaan privaattia infoa liian suurta määrää. Ensitapaaminen on paras hoitaa julkiselle paikalle. Älä missään nimessä sovi ensideittiä tuntemattoman henkilön luokse, sillä se näyttää olevan joka kerta erittäin hullu idea tahdoit seksin harrastamista sitten kuinka valtavasti hyvänsä. Mukavia treffipaikkoja ensimmäistä tapaamista ajatellen saattaisivat olla esimerkiksi baarit ja myös kahvilat. Pidä huoli lisäksi ehkäisyn käytöstä. Sivustoilla bongaamallasi tytöllä on melko varmasti sattunut olemaan useampia panokumppaneita ennen kohtaamistanne. On erittäin suositeltavaa käyttää kondomia tautien ehkäisemiseen.

Tässä lopuksi vielä päälle yksi neuvo panoseuraa verkosta metsästäville jätkille: Parisuhteessa elävät mimmit antaa pillua havaintojeni perusteella todella herkästi.