Internetin deittisivuilta etsitään seuralaista ilman poika tai tyttöystävää olevien toimesta aina vain useammin, sillä baarista seuran löytäminen tuntuu olevan selvästi vaivalloisempaa. Siitä huolimatta, että suurempi erä vailla parisuhdetta olevista haluaa kestävämpää seurustelua, tuntuisi olevan netti todella hyvä paikka myöskin seksiä hakeville. Juuri tämän takia nettiin on putkahtanut paljon seksiseuraa etsiville tarkoitettuja palveluita, kun treffisivustot ovat äkänneet markkinaraon. Kun saatat olla ilman kumppania ja kaipaat seksiseuraa sinun pitää erityisesti rekisteröityä useampaan mainituista sivustoista.

Pääasiallinen koetinkivi näyttää olevan parhaimman deittisivun tunnistaminen. Lisää sovelluksia, jotka on varta vasten seksistä innostuneille kohdennettuja, tulee jatkuvalla syötöllä verkkoon. Hae seksikumppania niin useasta treffipalvelusta kun vain kykenet, jolla varmistat saamisesi. Valitettava fakta lienee se, että miehet etsiskelevät seksuaalista kanssakäymistä ko. palveluista huomattavasti naiskäyttäjiä reilummin, siten mieskäyttäjiä onkin useimmiten liian paljon vertailtaessa naiskäyttäjiin. Yksi keino tähän probleemaan onkin ohjata vain ja ainoastaan miespuoliset maksamaan sivuston käyttämisestä ja tyrkyttää naispuolisille kyseessä olevaa treffisivua paketin vapaalla käytöllä. Näin toimimalla halutaan ryhtyä hankkimaan asiakkaiksi yhä selvemmin naisia. Hinnoittelua seuraavilla treffisivuilla miesten ja naisten välinen suhdelukema on tasapainoisempi, joten epäoikeudenmukaiselta näyttävä hintamalli todellisuudessa onkin mieskäyttäjien eduksi. Miespuolisten on järkevää tavallaan maksaa siitä, jotta sovelluksen sukupuolten suhde on heille käytännöllinen.

Joillekin kävijöistä tämä voi tuntua oletusarvoiselta, mutta pillun saannissa netistä ensiarvoisen tärkeää on yleensä hyvä selfie. Kikkeliä hakevat naiset antavat useimmiten reippaasti paremmin aikaansa sellaisille mieskäyttäjille, ketkä ovat selkeästi käyttäneet aikaa naamakuvan takia. Hyvät käytöstavat on myös järkevää muistaa. Fiksut kaverit tapaavat saada aina naista. Läpikäy profiiliteksti juuri ennen julkaisua deittisivustolla, koska et taatusti yritä luoda omasta itsestäsi ääliömäistä vaikutelmaa oikeinkirjoitusvirheitä vilisevällä käyttäjäprofiililla.

Erityisesti netissä on seksiseuraa netistä parasta muistaa se, että profiilin rekisteröijä saattaakin todellisuudessa olla joku täysin eri henkilö kuin kasvokuvassa. Turvallisuudesta on hyvä näinollen pitää huoli. Älä anna internetissä henkilöllisyydestäsi tarpeettoman isoa henk. kohtaista tietoa ennen 1. treffiä. Ensitapaaminen kannattaa sopia yleisessä käytössä olevalle ostarille. Älä missään nimessä järjestä ensitreffejä ventovieraan asuntoon, koska se on aina erittäin huono idea kaipasit seksin harrastamista sitten miten paljon tahansa. Usein järkevä ratkaisu onkin ensimmäiset treffien järkkääminen pubiin tai vastaavasti kahvilaan ja jos kemiat ovat yhteensopivia on luontevaa jatkaa uuden tuttavuuden asuntoon. Kortsua ei saa missään tapauksessa laiminlyödä. Seksisuhteet ovat hyvin riskialttiita ja seuranhakupalstalta löytämälläsi seksikumppanilla on varmasti ollut jokunen panosuhde ennen tapaamistanne. Kondomin muistaminen olisi lähes ilmainen keino pitää seksuaalitaudit kaukana.

Ainoastaan seksisuhdetta haluavien urosten on parasta kohdistaa katse suhteessa olevien mimmien suunnalle, koska kyseisiltä naisilta saa pimppiä yllättävän vaivattomasti.