Verkon deittipalveluista etsitään kumppania ilman poika tai tyttöystävää olevien toimesta entistä useammin, sillä juottolasta naisseuran hankkiminen näyttää olevan selvästi hankalampaa. Vakavampaa suhdetta etsiskelevien lisäksi deittisivuilla tuntuisi olevan useita aviottomia, jotka etsivät ainoastaan nautintoa ja panoseuraa. Deittisivut ovat huomanneet tapahtuneen sekä toimittaneet internettiin useita ainoastaan seksin löytämiseen suunnattuja palveluja. Panoseuraa haluavan naimattoman olisi oikeastaan idioottimaista jäädä ilman rekisteröitymistä johonkin edellä kerrotun tyylisistä deittisivuista.

Ensimmäinen probleema lienee toimivan treffisivun havaitseminen. Yhä useampia palveluja, jotka on eritoten seksistä innostuneille suunniteltuja, putkahtaa koko ajan verkkoon. Varmistaaksesi saamisen on parasta kirjautua muutamaan deittisovellukseen ja hakea panoseuraa jokaisesta samanaikaisesti. Miespuolisille haluankin paljastaa sen, jotta on parasta varautua rankkaan taisteluun, koska suurimmilla sivustoilla sukupuolijakauma ei tunnu olevan kauhean mairitteleva. Eräs kikka kyseessä olevaan probleemaan on laittaa yksistään mieskäyttäjät tilittämään sivuston käyttämisestä sekä markkinoida naiskäyttäjille edellä mainittua treffisivua käytön vapaalla käytöllä. Menetelmä näyttää olevan vahvistumassa koska monet sovellukset ovatkin kyenneet saamaan näin toimimalla lisää naisia. Hinnoittelua toteuttavilla treffisivustoilla miesten ja naisten välinen suhde on mukavampi, niinpä epäoikeudenmukaiselta tuntuva hintamalli oikeasti työskentelee miesten hyväksi. Miesten ja naisten suhde saadaan tasoittumaan vain ja ainoastaan sukupuolesta riippuvalla hinnoittelulla.

Toisille käyttäjistä mainitunlainen toiminta voikin vaikuttaa oletusarvoiselta, mutta panon saamisessa online ensiarvoista näyttää olevan mairitteleva naamakuva. Munaa haeskelevat naiskäyttäjät tuppaavat antamaan useimmiten selvästi ennemmin huomiotaan sen tyyppisille miehille, jotka ovat selvästi käyttäneet aikaa naamakuvan vuoksi. Muista pitää mukana lisäksi herrasmiesmäiset käytösnormit. Myöskin verkossa naiset odottavat herrasmiesmäistä käytöstä. Puolillaan kirjoitusvirheitä oleva teksti ei tehoa naisiin, joten on parasta tsekata kirjoitelma ennen käyttäjätilin julkituomista deittipalstalla.

Parasta tehdä itselle selväksi, että jokainen asia ei välttämättä olekaan sitä, jolta vaikuttaa eritoten verkossa. Turvallisuudesta on järkevää siis pitää huolta. Kerro privaattia dataa sinusta vain ensimmäisen treffin yhteydessä. Yleisessä käytössä oleva kahvila tuntuisi olevan fiksuin kohde ensitapaamiselle. Ethän milloinkaan mene sopimaan ensitreffejä tuntemattoman henkilön asuntoon, sillä se näyttäisi olevan yleensä todella huono ajatus kaipasit seksin harrastamista sitten kuinka hirveästi hyvänsä. Ravintolat parasta seuraa ja myöskin kuppilat tuntuvat olevan miellyttäviä kohteita ensitapaamisen sopimiseen. Ehkäisyn on suositeltavaa olla kunnossa. Seksuaalisen kanssakäymisen harrastamiseen vieraan kumppanin kanssa liitetyt riskit olisi hyvä tehdä selväksi, sillä internetistä löydetyllä seksikumppanilla on mitä todennäköisimmin ollut monia irtosuhteita ennen kohtaamistanne. Kondomin käyttö olisi edullinen tapa pitää seksuaalitaudit kaukana.

Vain ja ainoastaan seksiseuraa hakevien äijien on hyvä kohdistaa huomionsa suhteessa olevien naisihmisten suunnalle, koska kyseisiltä naisilta voi saada seksiä melko herkästi.