Moni yksin elävistä hakee juuri nyt seurustelukumppania netin deittipalveluista, koska kyseinen toiminta näyttää olevan huomattavasti nopeampaa kuin naisseuran haku esim. baarista. Huolimatta siitä, että enin osuus naimattomista hakee pidempiaikaista parisuhdetta, tuntuisi olevan netti ilmeisen hyvä alusta näiden lisäksi panoseuraa metsästäville. Deittisivustot ovatkin nähneet tämän ja tuottaneet kuluttajille monia vain panoseuran löytämiseen kehitettyjä sovelluksia. Koetko olevasi panoseuraa etsivä naimaton? Kirjaudu tältä istumalta seksiseuraan suunnatuille treffisivuille.

Pääasiallinen probleema on parhaimman treffipalvelun havaitseminen. Enemmän sivustoja, mitkä on varta vasten seksin hakemisesta motivoituneille suunniteltuja, putkahtelee yhä useammin kuluttajien saataville. Hae seksiseuraa niin monesta seuranhakusovelluksesta kuin vain pystyt, jolla takaat saannin. Ikävä fakta lienee se, että äijät metsästävät panokamua ko. palveluista reilusti naisihmisiä useammin, siten mieskäyttäjiä onkin usein liian suuri määrä verrattuna naisihmisiin. Yhä useammat deittisovellukset ovatkin tehneet tämän siten, että palvelu on maksuton naisihmisille, vastaavasti kallis mieskäyttäjillä. Tällainen menetelmä varmistaa naisihmisten sopivan ison määrän vertailtaessa miesasiakkaisiin. Tietyillä palveluilla mainittu hinnoittelustrategia näyttäisi tuovan mukavasti tuloksia ja kyseisillä deittipalveluilla naisseuran parhaat deittisivut saaminen tuntuu olevan yleensä helppoa. Miespuolisten on järkevää siis antaa korvausta siitä, jotta palvelun sukupuolten suhde olisi heille otollinen.

En kykene liiaksi muistuttaa laadukkaan kokovartalokuvan roolia seksiseuran hommaamisessa verkosta. Laadukas sekä mairitteleva valokuva profiilisivulla herättää seksiä metsästävien naisihmisten jakamattoman huomion ja ei todellakaan jää vaille huomiota. Herrasmiesmäisten käytöstapojen muistaminen on järkevää. Fiksut kaverit saavat aina naisia. Oma profiilikuvaus kannattaa lisäksi läpikäydä kirjoitusvirheiden vuoksi, koska virheitä viljelevä kuvaus voi antaa kirjoittajasta ala-arvoisen kuvan.

On hyvä pitää mielessä, että ihan kaikki ei välttämättä ole sitä, jolta tuntuu erityisesti verkossa. Turvallisuus asioista on järkevää siten pitää huoli. Anna henk. koht. informaatiota sinusta vasta ekan deitin aikana. Ensitapaaminen kannattaa hoitaa yleiselle paikalle. Vaikka tekisi mieli kuinka kovasti hyvänsä, on ensitapaamisen hoitaminen heti toisen asuntoon hullu idea. Ravintolat ja myöskin kuppilat saattavat olla fiksuja mestoja ensitreffien hoitamiseen. Huolehdi myöskin ehkäisyn käytöstä. Sivustoilla kohtaamallasi tytöllä on mitä todennäköisemmin sattunut olemaan useampia panokavereita ennen sinua. Kumin käyttäminen olisi halpa keino pitää seksuaalitaudit kaukana.

Pelkästään panoseuraa hakevien jätkien kannattaa suunnata katse parisuhteessa elävien naisten suunnalle, koska kyseisiltä naisilta saa pillua melko herkästi.