Nykyään sinkut eivät notku useinkaan baareissa hakemassa elämänkumppania, vaan kumppanin haku onkin mennyt aina vain voimakkaammin verkon treffisivuille, kun deittiseuran haku internetistä lienee selkeästi pikaisempaa. Seksiseuraa haluavien lukumäärä on lähimain sama, kuin pitkäikäistä kumppania hakevien sinkkujen henkilömäärä. Tämä trendi ei ole takuulla mennyt ohi treffisivustoilta, jotka näyttävät tuoneen kuluttajien saataville aina vain hienompia deittipalveluita seksiseuraa metsästäville henkilöille. Seksiä etsivän seuraa vailla olevan olisi melko typerää jättää kirjautumatta erääseen edellä kerrotun kaltaisista deittisivustoista.

Pääasiallinen probleema lienee toimivan treffisivuston löytäminen. Saatavilla on melkoisen monta seksiä haluaville suunniteltuja sivustoja mutta lisää kehitetään jatkuvalla syötöllä. Paras tyyli saada menestystä panoseuran etsimisessä verkosta on mennä mukaan tavattoman useaan treffisivustoon sekä metsästää samalla kertaa panokumppania näistä jokaisesta. Yleensä miesten ja naisten välinen suhde tällaisissa sivuissa on mahdollisesti vähän ankea, sillä mieskäyttäjiä on useimmiten reippaasti isompi luku kuin misuja. Saattaa tuntua himpun verran epäoikeudenmukaiselta, mutta useimmissa seuranhakusovelluksissa käyttely naisille tuntuu olevan ilman kustannuksia niinpä vain miehet laitetaan maksamaan seuran metsästämisestä. Tällainen menetelmä varmistaa naisten mukavan ison luvun suhteutettuna miespuolisiin jäseniin. Naisten saaminen on edellä mainittua hinnoittelua seuraavilla deittisivustoilla yleensä varmaa, niinpä hinnoittelu näyttää tuottavan halutun lopputuloksen. Sukupuolesta riippuva hinnoittelu takaa miehille miellyttävän sukupuolisuhteen näinollen tästä voi hyvin omasta mielestäni maksaa vähän ekstraa.

Minä en kykene liikaa painottaa laadukkaan profiilikuvan painoarvoa seksiseuran saannissa internetistä. Seksiä metsästävät naisjäsenet antavat monesti reilusti ennemmin huomiota sen tyyppisille mieskäyttäjille, ketkä ovat selkeästi käyttäneet aikaa profiilikuvan eteen. Koeta pitää mukana lisäksi arvokkaat käytöstavat. Fiksut kaverit saa useasti naisia. Pullollaan kirjoitusvirheitä oleva seksiseuraa netistä teksti ei uppoa naiskäyttäjiin, näinollen kannattaa käydä läpi esittelyteksti ennen ilmoituksen julkituomista deittisivustolla.

Erityisesti internetissä olisi hyödyllistä muistaa se, että profiilikuvan rekisteröijä saattaakin tosiasiallisesti olla jokin toinen tyyppi kuin selfiessä. Noudatathan turvallisuusvinkkejä henk.koht. yksityisyytesi vuoksi. Mene paljastamaan henk. koht. infoa itsestä ainoastaan ykkös tapaamisen aikana. Yleisessä käytössä oleva mesta tuntuisi olevan kannattavin paikka ensimmäisille treffeille. On joka kerralla yhtä paha idea järjestää ensideitti suoraan tuntemattoman kotiin, vaikka haluttaisi kuinka kovaa hyvänsä. Yleensä hyvä toimenpide onkin ensitapaamisen hoitaminen pubiin tai vastaavasti ravintolaan ja siinä tapauksessa että luonteenpiirteet ovat yhteensopivia onkin vaivatonta jatkaa toisen asuntoon. Ehkäisyn olisi hyvä olla kunnossa. Seksisuhteet saattavat olla äärimmäisen epäilyttäviä ja netistä bongaamallasi seksikumppanilla on todennäköisesti ollut useampi pano kohtaamistanne ennen. Seksitautien torjumiseksi on varma sekä halpa menetelmä: Kortsu.

Tähän loppuun lisäksi kätevä ohje seksiä netistä etsiskeleville miehille: Naimisissa olevat naiset jakaa pillua havaintojeni mukaan erittäin usein.