Tänä päivänä naimattomat eivät haahuile enää pubeissa metsästämässä elämänkumppania, vaan kumppanin haku on siirtynyt entistäkin suuremmin verkon deittisivustoille, koska treffiseuralaisen hakeminen netistä on selvästi näppärämpää. Seksiä hakevien lukumäärä lienee liki saman suuruinen, kuin pitkäikäistä kumppania etsiskelevien aviottomien lukumäärä. Treffisivut ovatkin nähneet kehityksen ja esitelleet markkinoille lukuisia yksinomaan seksiseuran saamiseen tarkoitettuja sivustoja. Koetko olevasi panoseuraa etsivä naimaton? Suuntaa katseesi välittömästi seksin hakemiseen erikoistuneille deittisivuille.

Varmasti hankalin homma tuntuisi olevan paikantaa deittisivu, mikä täyttää kriteerit. Saatavilla on todella iso valikoima panoseuraa haikaileville suunnattuja sivustoja mutta enemmän kehitetään edelleen. Hae seksiseuraa niin monesta seuranhakusovelluksesta kuin vain kykenet, että varmistat saannin. Usein sukupuolten suhdeluku näissä sovelluksissa on vähän heikohko, kun miespuolisia tuntuu olevan monesti melkoisesti reilummin kuin naisia. Tietyt deittisivustot ovat hoitaneet tämän sillä tavalla, jotta palvelu on maksuton naishenkilöille, vastaavasti maksullinen miehillä. Ko. tapa takaa naisasiakkaiden miellyttävän suuren määrän suhteutettuna miespuolisiin jäseniin. Hinnoittelua noudattavilla deittipalstoilla sukupuolten välinen suhdelukema näyttäisi olevan miellyttävämpi, niinpä vääryydeltä vaikuttava hinnoittelu todellakin onkin mieskäyttäjien puolella. Mies ja naiskäyttäjien suhdeluku saadaan tasoittumaan ainoastaan sukupuolen mukaisella hinnoittelulla.

Minä en kykene riittävästi tähdentää edustavan kokovartalokuvan roolia seksiseuran metsästämisessä verkosta. Penistä etsivät naiset tapaavat antaa useasti selvästi mieluummin huomiota sellaisille miesjäsenille, ketkä ovat selvästi nähneet vaivaa profiilikuvan vuoksi. Hyvien käytöstapojen muistaminen olisi tärkeää. Tytöt tykkäävät fiksuista miehistä myöskin netissä. Oma esittelysivu kannattaa lisäksi tarkistaa deittisivu oikeinkirjoitusvirheiden vuoksi, koska mokia vilisevä teksti antaa profiilin henkilöstä sivistymättömän vaikutelman.

Eritoten internetissä lienee hyödyllistä pitää mielessä se, että käyttäjänimen takana saattaakin todellisuudessa olla joku aivan toinen ihminen kun kuvauksessa. Turvallisuus asioista on hyvä näinollen pitää huolensa. Anna henk. koht. dataa itsestäsi vain ykkös deitin yhteydessä. Ensitapaaminen kannattaisi hoitaa julkiselle paikalle. Huolimatta siitä, että panettaisi kuinka paljon tahansa, on tapaamisen tekeminen suoraan kumppanin asunnolle melko huono ajatus. Yleensä toimiva ratkaisu tuntuu olevan ensimmäisen tapaamisen hoitaminen kuppilaan tai vastaavasti kahvilaan ja siinä tapauksessa että luonteet kohtaavat on helppo jatkaa toisen luokse. Ehkäisyn olisi parasta olla moitteetonta. Netissä bongaamallasi tytöllä on melko varmasti sattunut olemaan useita panokavereita ennen kohtaamistanne. On todella järkevää käyttää kondomia sukupuolitautien torjumiseen.

Vain ja ainoastaan seksiseuraa metsästävien miesten olisi parasta kohdistaa katseensa parisuhteessa elävien naikkosten suuntaan, koska näiltä voi saada pimppiä melkoisen herkästi.