Verkon deittisivuilta haetaan seuralaista yksin eläjien toimesta entistä innokkaammin, koska yökerhoista naisseuran löytäminen lienee selvästi kinkkisempää. Seksiä hakevien pääluku on lähestulkoon sama, kuin pitkäikäistä parisuhdetta haeskelevien sinkkunuorten henkilömäärä. Tästä syystä internettiin on ilmestynyt useita seksiä hakeville suunnattuja palveluja, sillä deittisivut ovat haistaneet markkinaraon. Seksiseuraa hakevan naimattoman olisi suorastaan järjetöntä jättäytyä rekisteröitymättä yhdelle mainitun kaltaisista deittisivustoista.

Deittisivuston löytäminen juuri omiin tarpeisiin on varmaankin haastavinta. Jo nyt käyttäjien ulottuvilla on suuri joukko palveluja, mitkä on suunniteltu seksiä haluaville. Jos haluat saamisesi kannattaa kirjautua muutamaan deittisivustoon sekä etsiä seksiä joka ikisestä rinnakkain. Ikävä fakta on se, että mieskäyttäjät etsivät seksiä näistä verkkopalveluista selvästi leidejä enemmän, niinpä äijiä on usein liian paljon verrattuna naisihmisiin. Voi vaikuttaa vähän epäoikeudenmukaiselta, mutta monissa deittisovelluksissa käyttäminen naispuolisille näyttäisi olevan maksutonta niinpä vain miehet joutuvat makselemaan seuran hausta. Tällä tavalla yritetään päästä hankkimaan jäseneksi aina vain lukuisampia naisjäseniä. Hinnoittelustrategiaa noudattavilla deittipalstoilla sukupuolien välillä oleva suhdeluku on mukavampi, näinollen vääryydeltä vaikuttava hinnoittelustrategia todellakin onkin miesten hyväksi. Äijien on järkevää näinollen antaa korvausta sille, että palstan sukupuolijakauma olisi heille käytännöllinen.

En pysty kylliksi muistuttaa laadukkaan omakuvan roolia seksiseuran metsästämisessä online. Hyvä sekä edustuksellinen valokuva profiilisivulla vie panosuhdetta haluavien misujen jakamattoman huomion ja ei varmasti jää huomaamatta. Huomaavaiset käytöstavat on lisäksi paras säilyttää. Myöskin netissä mimmit odottavat herrasmiesmäistä käytöstä. Henk. koht. esittelyteksti on hyvä lisäksi tarkistaa oikeinkirjoitusvirheiden takia, koska lapsuksia täynnä oleva kirjoitelma voi luoda kirjoittajasta ala-arvoisen yleiskuvan.

Erityisesti internetissä on hyvä pitää mielessä se, että profiilikuvan taustalla voikin oikeasti olla joku aivan toinen tyyppi kuin kuvassa. Noudata turvallisuusohjeita oman turvallisuutesi tähden. Paljasta yksityis tietoa itsestäsi vasta 1. treffin yhteydessä. Fiksu käytäntö lienee ensitapaamisen järkkääminen yleisessä käytössä olevalle paikalle. On joka kerta yhtä hullu ajatus järkätä ensimmäiset hae seksiä treffit välittömästi toisen luokse, vaikka haluttaisi kuinka paljon tahansa. Parhaita mestoja ensideittiä ajatellen ovat vaikkapa baarit ja myös kahvilat. Kortsua ei kannata missään nimessä unohtaa. Internetissä bongaamallasi naisihmisellä on hyvin suurella todennäköisyydellä ollut useampia petikumppaneita ennen kohtaamistanne. Sukupuolitautien ehkäisyyn on tehokas ja halpa menetelmä: Kondomi.

Tähän loppuun lisäksi eräs neuvo seksiä seuranhakupalstoilsta metsästäville miehille: Parisuhteessa elävät mimmit jakaa pillua omien havaintojen mukaan erittäin usein.